carl bergstrand | Längtan…
Carl Bergstrand, Fotograf, Gotland, Norrsken, Vintergatan
22179
post-template-default,single,single-post,postid-22179,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Längtan…

Ni kanske tycker jag är helt korkad, men jag är så otroligt sugen på mer nattfoto, vintergatsbilder och äventyret och ensamheten i mörkret. Det är beroendeframkallande, inget snack om saken. De miljöer, de vyer jag får se tidigt innan solen ens börjar påverkar natthimlen är så speciella, i brist på ett annat ord. Nu börjar en säsong av åska och blixtar och några nattlysande, elektriskt blå, moln som kan framträda runt timmen efter solnedgång. Men – sorry. För mig slår det inte att komma hem med något sånt här. Holmhällar. Panorama av 3 bilder.
HolmMindreFB-1

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.