carl bergstrand | Bröllop!!!
Carl Bergstrand, Fotograf, Gotland, Norrsken, Vintergatan
22313
post-template-default,single,single-post,postid-22313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bröllop!!!

Känslorna sprutar, nervositet, pirr… Atmosfären liksom dallrar av ceremoni, som musik som snart, men inte ännu kommer igång. Jag älskar bröllopsfotografering och har valt och såklart bett om lov att få uppmärksamma helgens vansinnigt häftiga fotosession på Högklint, i 8-10 m/s vind, stundtals lite regn – men massor av kärlek. Här har ni min bild, den enda som jag delar. En kanske foto-nördig bild, med en diagonal, snygg linje och fall in i bilden, ryggar, blommar och oskärpa. Ljuvlig. Varm men ändå kall.
Snart laddas batterierna inför nästa bröllop. Kanske – men bara kanske, kommer en, och endast en bild, därifrån. Vi får se. Grattis brudparet! Lina&JohanWEB-4

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.