Nytt år, ny vår, ny satsning

Publicerat

Utan att dravla på för mycket om COVID-19, Paolo Roberto eller annat, kommer här någon form av friskförklaring. Sidan har fått sig ett ansiktslyft, produkterna uppdaterade – och framförallt : en fotokurs.

Jag har länge tänkt på att hålla en då många visat intresse, och frågorna kring bilderna varit många. Nu är det alltså dags och kursdeltagaren kommer att få kunskap om hela kedjan; planering, genomförande och redigering av en nattbild. Ursprungsidén, vilken jag fortfarande hoppas på, är att vara ute tillsammans med max 12 deltagare. Nu, med COVID-19 arbetar jag parallellt att kunna erbjuda deltagare att närvara via länk samt att genom informationsfilmer kunna förmedla den kunskap jag har samlat på mig under de senaste 10 åren.

Varmt välkommen att anmäla dig nu!